Skip to main content

FSMDR

InterDentis

InterDentis

Despre Proiect

Proiectul oferă studenților o săptămână pentru a trăi experiența de viață didactică și socială din diferitele centre de Medicină Dentară din țară.

Astfel, pentru câteva zile, poți rupe monotonia zilelor la facultate de la tine din oraș pentru a descoperi ce înseamnă viața de student într-unul din celelalte centre din țară. Vei participa la cursuri și laboratoare, vei lega prietenii noi și vei lua parte la activități special pregătite pentru tine.

Scena Socială

Vei avea ocazia să descoperi oameni noi, legând prietenii frumoase cu viitori colegi din toată țara.

Viața Academică

Vei putea participa la cursuri și laboratoare, experimentând astfel actul didactic în alt centru universitar.

Activități Speciale

Asociația centrul în care mergi va pregăti special pentru tine activități unice, care îți vor umple programul.

Un Oraș Nou

Vei putea să te plimbi și să descoperi un oraș nou, cu toate secretele pe care acesta le poate ascunde.

InterDentis

Unde poți pleca?

01

Martie

2 centre te așteaptă să descoperi orașele lor și să legi noi prietenii

Iași

11 Mar. – 15 Mar. 2024

Înscriere

București

24 Mar. – 29 Mar. 2024

Înscriere

02

Aprilie

4 centre te așteaptă să descoperi orașele lor și să legi noi prietenii

Craiova

08 Apr. – 12 Apr. 2024

Înscriere

Sibiu

14 Apr. – 19 Apr. 2024

Înscriere

Cluj

14 Apr. – 19 Apr. 2024

Înscriere

Timișoara

21 Apr. – 26 Apr. 2024

Înscriere

03

Mai

4 centre te așteaptă să descoperi orașul său și să legi noi prietenii

Chișinău

13 Mai – 17 Mai 2024

Înscriere

Oradea

13 Mai – 18 Mai 2024

Înscriere

Târgu Mureș

13 Mai – 17 Mai 2024

Înscriere

Galați

13 Mai – 19 Mai 2024

Înscriere
InterDentis

FAQ

(1) Dacă nu sunt membru în organizația studențească din centru meu universitar, mă pot înscrie la programul InterDentis?

Oricine se poate înscrie la programul InterDentis indiferent dacă aparține sau nu organizației studențești din centrul său.

(2) Sunt centre care oferă posibilitatea de cazare în căminele studențești?

În ediția InterDentis din semestrul acesta nu sunt centre care oferă posibilitatea de cazare la căminele studențești *însă există posibilitatea ca trei dintre acestea Chișinău, Târgu Mureș și Sibiu să ofere cazare însă răspunsul îl veți primi în apropierea evenimentului.

(3) Până când mă pot înscrie?

Studenții care doresc să participe la InterDentis trebuie să aibă în vedere faptul că ediția aceasta dăm drumul la înscrieri cu două săptămâni înainte de fiecare deadline anunțat de către centrul aferent cu posibilitatea de înscrieri până la deadline-ul afișat pe site.

(4) Dacă am mai participat la una dintre edițiile precedente InterDentis, mai pot participa și ediția din semestrul aceasta?

Cu siguranță da! Fiecare participant are șansa să participe la oricâte ediții InterDentis dorește, în cazul în care se vor produce anumite schimbări ulterior la edițiile viitoare InterDentis, toate informațiile vor fi expuse în timp util.

(5) Cum se desfășoară evenimentul?

Evenimentul se desfășoară timp de o săptămâna la centru universitar pe care vi l-ați ales, iar pe lângă activitatea la ore/stagii/laboratoare pe care fiecare participant va trebui să o respecte, vor fi și activități extracurriculare create special și individual de către fiecare centru în parte pentru participanți. Menționăm că vom avea o zi de deschidere oficială și o zi de încheiere a programului InterDentis cu înmânarea diplomelor de participare.

(6) Locurile sunt limitate?

În această ediție InterDentis, niciun centru universitar nu a limitat numărul de participanți așadar nu vom avea locuri limitate.

(7) Dacă nu sunt ales/aleasă, mi se restituie taxa de participare?

Având în vedere că nu avem locuri limitatea această ediție, nu ne vom confrunta cu astfel de situații.

(8) Dacă doresc să particip la ore/stagii sau laboratoare la alți ani de studiu, este posibil?

Da, este posibil cu mențiunea să aveți în permanentă fișa de prezență la voi, pentru a o putea completa cu materia la care ați participant și să o puteți oferi cadrului didactic să vă o semneze și ștampileze.

(9) De câte prezențe obligatorii la cursuri/laboratoare/stagii am nevoie pentru a mi se valida diploma de participare?

Atât la cursuri cât și la stagii sau laboratoare sunt obligatorii 3 prezențe: 3 prezențe la curs și 3 prezențe la laboratoare/stagii.

(10) Ce se întâmplă dacă nu am/nu reușesc să am fișa de prezentă completată?

Atenție: Toate fișele de prezență trebuie să fie completate integral și înmânate coordonatorului în timp util pentru a putea fi semnate de către decana/decanul Universității pentru a vă putea valida diploma de participare, nerespectarea protocolului duce la pierderea diplomei de participare.

(11) În cât timp de la terminarea înscrierilor voi fi contactat/ă de către organizatorii din centrul universitar unde am ales să particip pentru a primi informațiile necesare în timp util?

Tot procesul se desfășoară în decurs de câteva zile de la terminarea înscrierilor fiecărui centru, organizatorii vă vor contacta în cel mai scurt timp.

(12) Mă va îndruma cineva în momentul sosirii mele în orașul ales?

Da! Fiecare organizator împreună cu echipa vă vor fi la dispoziție cu tot ce aveți nevoie în momentul când ajungeți în orașul ales.

(14) În cazul în care suntem mai mulți studenți din același centru, există posibilitatea să fim repartizați în același centru?

În cazul în care doriți să mergeți împreună în același centru, vă sfătuim să vă înscrieți cu toții la același centrul universitar în același oraș astfel veți putea să mergeți împreună.

(13) De ce materiale am nevoie pentru a participa la stagii în cadrul Interdentis?

Vei avea nevoie de echipamentul de bază cu care să poți participa la stagii sau laboratoare (costum medical, halat, bonetă, saboți medicali și multă voie bună.

(15) Ce fac dacă realizez plata cu cardul unui prieten sau al altei persoane?

În acest caz, în secțiunea de plată, datele de facturare vor fi completate cu numele tău, astfel încât echipa tehnică să poată identifica plata ta cu numele trecut la înscriere.