Skip to main content
21 Aprilie - 26 Aprilie

Timișoara

Descoperă

Orașul unde Mergi

Centru Academic

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”

Asociație Studențească

Timișoara Dental Students Association

Facultatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș “ din Timișoara, asigură o calitate a învățământului medical , precum reprezintă și un reper național și regional în formarea unor profesioniști în domeniul sănătății.

Începând cu acest an, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara este acreditată internațional de către Independent Agency for Accreditation and Rating (IAAR), acreditare recunoscută de către World Federation of Medical Education (WFME), European Quality Assurance Register in Higher Education (EQAR) și European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA), reprezentând la momentul actual cel mai înalt nivel de acreditare în educația medicală.Facultatea de medicină dentară oferă studențiilor condiții moderne de studiu, aparatură și posibilitatea de dobândire a abilităților practice, mândrindu-se astfel de performanța de a forma medici stomatologi cu o solidă bază teoretică, cât și cu o bogată parte practică.

Descoperă

Materiile acestui Semestru / Modul

Anatomie și Embriologie II
Biofizică
Fiziologie
Biochimie
Biologie Celulară și Moleculară
Tehnologia Protezelor Dentare
Ergonomie și Diagnostic Oro-Dentar
Genetică
Igienă
Anatomie Patologică
Alergologie și Imunologie Clinică
Fiziopatologie
Materiale Dentare
Medicină Dentară Comunitară
Odontoterapie Conservativă și Restauratoare
Ocluzologie
Medicină Internă
Chirurgie Generală
Radiologie
Chirurgie Dento-Alveolară
Endodonție
Protetică Dentară Fixă
MCȘM
Patologie Orală
Sănătate Orală
Pedodonție
Chirurgie Oro-Maxilo-Facială
Protetică Dentară Mobilizabilă
Urgențe în Medicina Dentară
Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
Parodontologie
Meet The

Local Coordinator

Interdentis este unul dintre cel mai important și drag proiect pentru mine , deoarece acesta m-a făcut să evoluez ca și persoană , mi-a dăruit niște amintiri de neuitat și mai ales prieteni pe viață. Consider că, fiecare persoană pe care o întâlnești în acest proiect își va lăsa o amintire, o emoție și experiență minunată.
Eu ,împreună cu echipa de voluntari și cu asociația noastră TDSA , încercăm de fiecare dată să vă mulțumim și să facem să vă simțiți , fiecare dintre voi , ca și “acasă”. Ceea ce trăim noi alături de voi , participanții,este ceva minunat, deoarece de fiecare dată am întâlnit niște suflete deosebite.
De ce să alegeți Timișoara? Deoarece este un oraș minunat ,plin de locuri de vizitat și mai ales oamenii de aici sunt tot timpul călduroși și puși pe distracție.
Vă aștept cu mare drag în centrul nostru universitar.
Vă pup și vă îmbrățișez!

Gander Patricia-TheodoraCoordonator Interdentis Timișoara
Amintiri

Ediția Precedentă

Deadline: 13 Aprilie 2024, ora 20:00

Formular de Înscriere

Formularul de înscriere va fi deschis și închis automat în perioada 02 Aprilie 2024, ora 20:00 - 13 Aprilie 2024, ora 20:00.