Skip to main content
11 Decembrie - 15 Decembrie

Sibiu

Descoperă

Orașul unde Mergi

Centru Academic

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

Asociație Studențească

Organizația Studenților Dentiști Sibiu

Sibiul, oraș plin de istorie, cu bogate tradiții, este recunoscut ca și un important nucleu medical. În acest mediu s-a format și dezvoltat Facultatea de Medicină, înființată în anul 1990 în cadrul Universității Lucian Blaga. Aceasta s-a dezvoltat de-a lungul anilor prin creșterea numărului de studenți aflați în pregătire, prin completarea dotărilor profesionale, astfel îmbogățindu-se pe parcurs și cu alte specializări: Tehnică Dentară, Asistență Medicală Generală, Farmacie și Balneofiziokinetoterapie.  

Eforturile depuse pentru încadrarea si promovarea unor cadre didactice performante și pentru obținerea unor dotări de ultimă generație sunt motivate de dorința de a avea studenți și absolvenți foarte bine pregătiți pentru activitatea de medic, indiferent de specialitatea pe care o vor avea. Scopul final al acestor eforturi este calitatea serviciului medical prestat de absolvenții noștri.  

De asemenea, facultatea se află într-o continuă relație de colaborare cu spitalele clinice și private din Sibiu, precum Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Militar de Urgență, Clinica Polisano și de asemenea, Centrul Stomatologic Universitar. În aceste locații, studenții pot pune în practică informațiile acumulate,  prin interacțiunile cu pacienții și prin efectuarea unor manopere sub supravegherea și îndrumarea atentă a cadrelor didactice. 

Descoperă

Materiile acestui Semestru / Modul

Aparatură și Instrumentar
Morfologia Dinților
Anatomie și Embriologie
Prim Ajutor Medical
Biologie Celulară
Biochimie
Metodologia Cercetării Științifice
Limbi Moderne
Terminologie Medicală
Educație Fizică
Tehnologia Protezelor Dentare
Histologie
Anatomie Clinică
Genetică
Nanomateriale
Fiziologie OMF
Fiziopatologie
Microbiologie
Educație Fizică
Sănătate Orală
Neurologie
Anestezie și Sedare în Stomatologie
Odontoterapie Restuaratoare
Ginecologie
Medicină Internă
Endocrinologie
Dermatologie
Odontologie
Ocluzologie
Boli Infecțioase
Protetică Dentară
Prevenție
Medicină Fizică și de Reabilitare
Radiologie Generală
Ortodonție
Endodonție
Parodontologie
Urgențe în Medicina Dentară
Organizare și Legislație
Medicină Preventivă și Epidemiologie
Chirurgie Maxilo-Facială
Reabilitare Orală
Deontologie și Bioetică Medicală
Patologie Orală
Protetică Scheletată
Meet The

Local Coordinator

Chiar dacă eu sunt la început de drum în ceea ce privește coordonarea InterDentisului, am acumulat o mulțime de amintiri frumoase atât din ipostaza de voluntar, cât și din cea de participant. Acest proiect unește studenții din toate colțurile țării, dar și din Republica Moldova. Consider că acest proiect nu se rezumă doar la participarea la cursurile și stagiile din centrul gazda, ci este o experiență unică, o oportunitate de dezvoltare personală în care îți poți depăși limitele și îți poți extinde legăturile de prietenie. Din experiența mea, pot afirma că toți voluntarii și studenții sunt implicați, deschiși, comunicativi și prietenoși pentru a oferi o experiență de neuitat participanților.
Sper că cele spuse să fie suficient de convingătoare încât să vă doriți să participați la una dintre cele mai frumoase experiențe din perioada studenției!
Mă bucur foarte tare că am ocazia de a coordona InterDentisul semestrul acesta și vă aștept cu brațele deschise la Sibiu!

Clinciu SoranaCoordonator Interdentis Sibiu
Amintiri

Ediția Precedentă

Deadline: 04 Decembrie 2023

Formular de Înscriere

InterDentis Sibiu '23 - '24, 1st Semester
Nume și Prenume
Nume și Prenume
Nume
Prenume
Sunt de acord cu Termenii și Condițiile
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate
Mă angajez să platesc taxa de înscriere la eveniment
Taxa de participare, în valoare de 70 RON trebuie plătită imediat după completarea formularului de înscriere, prin urmărirea instrucțiunilor de pe ecran. În cazul în care taxa nu este achitată, înscrierea este considerată ca fiind anulată.