Skip to main content
08 Apr. - 12 Apr.

Craiova

Descoperă

Orașul unde Mergi

Centru Academic

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Asociație Studențească

Societatea Studenților Stomatologi Craiova

Main Event

Dentisity Congress Craiova

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, prin facultăţile şi specializările sale de studii de licenţă, masterat şi doctorat, este o instituţie academică în care componenta educaţională este preponderentă, dar în care cercetarea ştiinţifică trebuie să câştige în dimensiuni şi în substanţă, existând perspectiva certă de echilibrare a celor două componente pe termen mediu.

La Facultatea de Medicină Dentară funcţionează două specializări: două programe de licență: Medicină Dentară și Tehnică Dentară și programul de masterat: Restaurări protetice cu sprijin implantar.

Absolvenții noștri își construiesc strălucite cariere. Facultatea de Medicină Dentară din Craiova este printre cele mai puternice din țară și excelează prin parteneriate internaționale de prim rang. 

Bază materială este excelentă și gândită în acord cu numărul de studenţi şi cu normele impuse pentru învăţământul de medicină dentară. Îmbunătățim și consolidăm cu fiecare an. Facultatea de Medicină Dentară este în plină dezvoltare instituțională, iar achiziţionarea periodică de aparatură stomatologică modernă este una dintre acțiunile strategice ale Universității.

O preocupare permanentă a facultăţii o constituie pregătirea post-universitară, în acest sens Facultatea de Medicină Dentară Craiova organizează cursuri postuniversitare şi alte manifestări ştiinţifice.

Descoperă

Materiile acestui Semestru / Modul

Anatomie
Biochimie
Fiziologie
Histologie
Biologie Celulară
Științe Comportamentale
Cunoaștere și Comunicare Academică
Limbi Străine
Educație Fizică
Anatomie Patologică
Genetică
Informatică / Biostatistică
Igienă
Fiziopatologie Generală
Prevenție Oro-Dentară
Microbiologie
Managementul și Ergonomia Cabinetului Dentar
Dermato-Venerice
Ocluzologie
Uzură Dentară
Materiale Dentare
Prevenție Oro-Dentară
Semiologie Medicală
Anestezie Dentară
Chirurgie și Anestezie Generală
Obstretică-Ginecologie
Odontologie Restauratoare
Radiologie
Boli Infecțioase
Endodonție
Neurologie
ORL
Psihiatrie
Pediatrie
Oftalmologie
Medicină Legală
Protetică Dentară Mobilă
Pedodonție
Chirurgie Maxilo-Facială
Ortodonție
Patologie Orală
Protetică Dentară
Parodontologie
Restabilire Orală
Urgențe Medico-Chirurgicale în Medicina Dentară
Meet The

Local Coordinator

Prin proiectul InterDentis, organizațiile studențești, cu ajutorul coordonatorilor și voluntarilor, încearcă să aducă în fata voastră, a participanților, o experiență memorabilă. În urma acestei "călătorii" de o săptămână într-un alt centru vei reuși să depășești anumite temeri, prin ieșirea din zona ta de confort, interacțiuni cu persoane noi, activități de dezvoltare personală, dar și din domeniul nostru de activitate. În cadrul proiectului ai oportunitatea de a vedea modalitatea de desfășurare a activităților didactice din alt centru, cum se desfășoară practica medicală dar și noutăți din domeniul stomatologiei.
Ne-am bucura tare mult să faceți parte din acest proiect și sunt sigur că alături de noi poți acumula experiență, îți poți dezvolta aptitudinile și poți scăpa de emoțiile care te acaparează.
Vă așteptăm cu mare drag la Craiova!

Putineanu Ionuț-MihăițăCoordonator Interdentis Craiova
Amintiri

Ediția Precedentă

Deadline: 31 Mar. 2024

Formular de Înscriere

Formularul de înscriere va fi deschis și închis automat în perioada 17 Martie 2024, ora 20:00 - 31 Martie 2024, ora 20:00.