Skip to main content
11 Martie - 15 Martie

Iași

Descoperă

Orașul unde Mergi

Centru Academic

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași

Asociație Studențească

Societatea Studenților Stomatologi Iași

Main Event

Congresul STOMIS

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași este o instituție academică structurată și organizată conform unor principii moderne, fiind una dintre cele mai prestigioase facultăți cu profil medical din țară – la nivel regional, național și chiar internațional. Studenții facultății beneficiază de simulatoare special concepute practicii în domeniu unde pot exersa tehnicile descrise în cadrul stagiilor, creând astfel o bază bine consolidată pentru viitoarea meserie.

Baza de Învățământ Stomatologic reprezintă locul ideal unde viitoarea generație de medici stomatologi poate interacționa cu pacienții și poate efectua manopere sub atenta supraveghere a cadrelor universitare, însușindu-și astfel deprinderile esențiale unei bune practici.

Cadrele didactice sunt dedicate întru totul procesului de învățare prin motivarea, îndrumarea și sprijinirea continuă a tuturor studenților, atât pentru a le facilita parcursul academic, cât și pentru a-i pregăti cât mai bine în calea aleasă.

Trecutul onorabil și prezentul dinamic și modern al facultății constituie premizele pentru un viitor strălucit al tinerei generații de medici stomatologi.

Descoperă

Materiile acestui Semestru / Modul

Anatomie și Embriologie
Biochimie
Fiziologie
Morfologia Dinților
Biologie Celulară
Istoria Medicinii
Limbi Străine
Chirurgie
Radiologie
Boli Infecțioase
Ergonomie
Pediatrie
Obstretică și Ginecologie
Medicină Internă
Farmacologie
Prim Ajutor
Bioetică
Sport
Igienă
Organizație și Legislație Profesională
Odontoterapie
Prevenție Oro-Dentară
Protetică - Proteza Unidentară
Tehnologia Protezelor Dentară - Proteza Unidentară
Disciplina Opțională
Chirurgie Orală
Pedodonție
Proteza Acrilică
Tehnologia Protezelor Dentare - Totale Amovibile
Radiologie
Endodonție
Proteza Totală
Proteza Fixă
Proteza Parțial Amovibilă: Proteza Scheletată
Parodontologie
ORL
Tehnologia Protezelor
Fizioterapie
Medicină Legală
Epidemiologie
Patologie Orală
Ortodonție
Chirurgie Oro-Maxilo-Facială
Urgențe
Management
Reabilitare Laser
Reabilitare Implanto-Protetică
Edentație Totală
Proteze Maxilo-Faciale
Meet The

Local Coordinator

Proiectul Interdentis este cu și despre studenții din toate colțurile țării ce doresc să experimenteze cât mai mult, să-și cultive dorința de cunoaștere și să împărtășească din experiența proprie.

În cadrul proiectului, accentul se pune atât pe schimbul de experiență dintre centrele universitare, cât și pe partea socio-culturală ce reprezintă o oportunitate extraordinară care trebuie încercată cel puțin o dată pe parcursul anilor de studenție.

Iașiul este unul dintre centrele universitare de prestigiu ce cu siguranță merită vizitat, cu atât mai mult în cadrul Interdentis unde poți îmbina latura științifică cu cea socială, prin descoperirea unui nou oraș, dar și a unor persoane cu care ai șansa să legi prietenii de-o viață.

Astfel, te aștept cu drag să te înscrii la Interdentis și să petrecem o săptămână de neuitat în Iași alături de voluntarii noștri nerăbdători și pregătiți de distracție!

Damian Denisa-GabrielaCoordonator Interdentis Iași
Amintiri

Ediția Precedentă

Deadline: 04 Martie 2024

Formular de Înscriere

Formularul de înscriere va fi deschis și închis automat în perioada 25 Februarie 2024, ora 20:00 - 04 Martie 2024, ora 22:00.