Skip to main content
14 Mai - 19 Mai

Galați

Descoperă

Orașul unde Mergi

Centru Academic

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Asociație Studențească

Societatea Studenților Mediciniști Galați

Meet The

Local Coordinator

Misiunea noastră este să oferim studenţilor medicinişti posibilitatea de a conştientiza realitatea sistemului medical românesc, problemele sănătaţii globale, regionale, naţionale și locale.

Ca şi viitori medici, stomatologi, rezidenţi cât şi farmaciști, studenţii facultăţilor de medicină şi farmacie, trebuie să aibă experienţă practică de bază pentru a se putea integra în piaţa muncii din domeniu.

Pentru a complete pregătirea primită în facultate, dar și pentru a încuraja dezvoltarea personală și profesională a tinerilor studenți, ONG-ul nostru încearcă să demareze numeroase proiecte și acțiuni de voluntariat, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la importanța acestor evenimente în comunitate.

Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG), singura organizație studențească recunoscută la nivelul Facultății de Medicină și Farmacie, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați, a fost înființată pe data de 26 iunie 2009, din dorința studenților mediciniști și farmaciști gălățeni de a fi reprezentați atât pe plan local, cât și național și internațional.

De asemenea SSMG este o organizaţie studenţească independentă, non-guvernamentală şi non-politică care reprezintă peste 2750 de studenţii medicinişti şi farmacişti gălăţeni. Este oficial recunoscută ca atare de către autorităţile guvernamentale locale, regionale şi centrale, precum şi de alte organizaţii şi instituţii naţionale şi internaţionale.

Brașovanu AndreeaCoordonator Interdentis Galați
Deadline: 05 Mai 2024, ora 20:00

Formular de Înscriere

Formularul de înscriere va fi deschis și închis automat în perioada 28 Aprilie 2024, ora 20:00 - 05 Mai 2024, ora 20:00.