Skip to main content
Ediția a III-a

Concursul Național

Elmex edu4students

Regulament Oficial Concurs
01 Noiembrie 2023

Etapa I - Webinar Live

Prima etapă a concursului constă în vizionarea unui webinar timp de 6- de minute. Webinarul face parte din concursul elmex edu4students aflat la a 3-a ediție, despre care vom reveni cu toate detaliile aici și pe paginile de facebook: Federația Studenților la Medicină Dentară din România (FSMDR) și elmex Dental Edu România.

Webinarul se adresează studenților stomatologi. Toți studenții stomatologi care îndeplinesc condițiile de participare* descrise mai jos vor primi o pastă de dinți elmex® Sensitive Professional de 75 ml. Produsul va fi ridicat de către student de la asociația studenților stomatologi din centrul universitar.

Condiții de participare pentru a primi o pastă de dinți elmex® Sensitive Professional de 75 ml:
» sunt studenți la stomatologie la o facultate din România
» au rămas online timp de 30 de minute la evenimentul live
» au completat corect și complet în contul colgatetalks datele necesare, folosind opțiunea Update Account: numele, profesia, universitatea (prin ea se va identifica asociația studenților stomatologi prin intermediul căreia se va înmâna produsul)

» au bifat a doua căsuță care marchează consimțământul pentru primirea de materiale de la Colgate România (prin email si/sau sms).

Vezi Webinar
06-15 Noiembrie 2023

Etapa II - Concurs Național

A doua etapă a concursului constă în completarea unui chestionar pe baza webinarului din data de 01 Noiembrie 2023. Primii 300 de studenți care vor completa acest chestionar Luni, 06 Noiembrie 2023, vor primi încă o pastă de dinți.

Prin completarea chestionarului, atât tu cât și asociația studențească care te reprezintă are șansa de a câștiga o multitudine de premii:

  1. 10 pachete individuale din partea Elmex;
  2. premiul mare pentru asociația câștigatoare, un obiect la alegere cu valoare de maxim 1500 lei.
Chestionar Online